top of page
marketing expert nodig (1).png

Websitebouw
webdesign

Wil je een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed vindbaar is voor je doelgroep? Met een op maat gemaakte website zorg je niet alleen dat je indruk maakt, maar ook hoog scoort in zoekmachines.

 

Met veel ervaring zorg ik ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en best practices in webontwikkeling en SEO (Search Engine Optimalisation), bouw ik websites die niet alleen opvallen, maar ook organisch verkeer aantrekken en je online aanwezigheid versterken.

Van responsief (schaalbaar op verschillende apparaten) ontwerp tot gebruiksvriendelijke navigatie, ik zorg dat jouw website geoptimaliseerd is voor jouw potentiële klanten. 

Studio lemay branding (1).jpg

Recente opdrachten

Benieuwd naar mijn portfolio? Ik deel graag mijn meest recente opdrachten met je!

healthclub the rise (2).png

Healtchclub the Rise

podercoating company (1).png

Powdercoating Company

bridgepower (1).png

BridgePower

Ontwerp zonder titel (4).png
marketing expert nodig (1).png

Virtueel
kopje
koffie?

Studio lemay branding (1).jpg
Ontwerp zonder titel (4).png

Bridge Power

google reviews studio lemay.png

Wat klanten
zeggen

Mijn ervaring met Tara van Studio Lemay is uitermate positief. Vanaf de initiële interactie bleek Tara een uitstekend vermogen te hebben om verbinding te leggen en mijn wensen te begrijpen. Tara slaagde erin om mijn visie nauwkeurig in beeld om te zetten. Vervolgens heeft zij de volledige website ontworpen en gerealiseerd, geheel in lijn met de afgesproken huisstijl en uitstraling. De samenwerking met Tara, evenals de opvolging en communicatie, waren uiterst efficiënt. Ik beveel haar diensten ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele en doeltreffende visuele vertaling van hun merk.

Healthclub The Rise

Studio Lemay heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerpen van onze website. De communicatie met Tara verliep zeer prettig. We hebben met regelmaat overleg gepleegd over de vormgeving en hoe deze zo goed mogelijk kon aansluiten op onze wensen. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. We raden Studio Lemay dan ook zeker aan bij andere potentieel geïnteresseerde klanten. 

Bo-nafide Juridisch maatwerk

Tara schakelt snel en ze heeft precies uitgewerkt wat ik in mijn hoofd had. Ze komt na wat ze heeft beloofd en doet zelfs altijd nog een stapje verder.
Tara heeft een groot aandeel gehad in de groei van mijn bedrijf, en ik blijf haar zeker inschakelen voor mijn website en marketing. Een topper die ik iedereen aan kan raden!

We zijn een match als

je zoekt naar een expert in

bottom of page