top of page
marketing expert nodig (1).png

Over Studio Lemay

Home/over-mij

Over Studio
Lemay

Met inmiddels 5 jaar aan (online) marketing ervaring weet ik op een succesvolle & authentieke manier jouw bedrijf te lanceren of een boost te geven.

Mijn hart gaat sneller kloppen van sterke marketing met unieke strategieën en sprankelende beelden. Voor marketing jargon ben ik allergisch. Ik spreek jouw taal, maar zeker die van jouw doelgroep. Ik zorg dat ik vooraf altijd onderzoek heb gedaan naar jouw ideale klant. Zo weet ik precies welke strategie deze klanten gaat overtuigen om jouw product of dienst af te nemen.

Ik vind het enorm belangrijk om verder te kijken dan naar wat 'werkt'. Langdurige relaties met klanten die oprecht 'fan' zijn van jouw product of dienst gaan uiteindelijk het verschil maken. Daarom ga ik aan de slag met het verkopen van het probleem dat je oplost en niet het product of dienst dat je aanbiedt. 

Studio lemay branding (1).jpg

Nice to (online)
meet you!

Als ik niet met de marketing van mijn klanten of Studio Lemay bezig ben, ben ik (het liefst met vrienden) lekker buiten de deur te vinden. Koffie op het terras, lekker lang tafelen of de natuur op zoeken (met mijn hond) geven mij altijd weer energie. 

Verder kan je mij wakker maken voor citroen merengue taart en kan ik uren kletsen over (Engelse) boeken. 

over studio lemay online marketing.png
Ontwerp zonder titel (4).png

We zijn een match als

Je zoekt naar een expert in

bottom of page