top of page
marketing expert nodig (1).png

Nu echt groeien met Social media?

"Wil je je sociale media-accounts naar een hoger niveau tillen en een sterke online aanwezigheid opbouwen? Ik ben hier om je te helpen! Met mijn volledige social media management neem ik alles uit handen, van het maken van boeiende content tot het ontwikkelen van een effectieve strategie en het optimaliseren van de prestaties.

Ik zorg ervoor dat je content opvalt en je doelgroep aanspreekt. Door voortdurend te analyseren en te optimaliseren, zorg ik ervoor dat je sociale media-accounts altijd up-to-date zijn.

Een effectieve sociale mediastrategie is gebaseerd op een grondige analyse van de doelgroep, concurrenten en trends in de branche. Ik zal een strategie ontwikkelen die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen en die de aanwezigheid op sociale media optimaliseert. Dit omvat het maken van visueel aantrekkelijke content, het bepalen van de beste platforms om op te focussen, het plaatsen op de beste tijden en bouwen van een community

Studio lemay branding (1).jpg

Recente opdrachten

Benieuwd naar mijn portfolio? Vraag deze vrijblijvend op!

Ontwerp zonder titel (4).png
marketing expert nodig (1).png

Virtueel
kopje
koffie?

Studio lemay branding (1).jpg
Ontwerp zonder titel (4).png

Bridge Power

google reviews studio lemay.png

Wat klanten
zeggen

Mijn ervaring met Tara van Studio Lemay is uitermate positief. Vanaf de initiële interactie bleek Tara een uitstekend vermogen te hebben om verbinding te leggen en mijn wensen te begrijpen. Tara slaagde erin om mijn visie nauwkeurig in beeld om te zetten. Vervolgens heeft zij de volledige website ontworpen en gerealiseerd, geheel in lijn met de afgesproken huisstijl en uitstraling. De samenwerking met Tara, evenals de opvolging en communicatie, waren uiterst efficiënt. Ik beveel haar diensten ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele en doeltreffende visuele vertaling van hun merk.

Healthclub The Rise

Studio Lemay heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerpen van onze website. De communicatie met Tara verliep zeer prettig. We hebben met regelmaat overleg gepleegd over de vormgeving en hoe deze zo goed mogelijk kon aansluiten op onze wensen. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. We raden Studio Lemay dan ook zeker aan bij andere potentieel geïnteresseerde klanten. 

Bo-nafide Juridisch maatwerk

Tara schakelt snel en ze heeft precies uitgewerkt wat ik in mijn hoofd had. Ze komt na wat ze heeft beloofd en doet zelfs altijd nog een stapje verder.
Tara heeft een groot aandeel gehad in de groei van mijn bedrijf, en ik blijf haar zeker inschakelen voor mijn website en marketing. Een topper die ik iedereen aan kan raden!

We zijn een match als

je zoekt naar een expert in

bottom of page