top of page
marketing expert nodig (1).png

Contentmarketing & copywriting

Contentmarketing is de sleutel tot het opbouwen van een sterke en betrokken doelgroep voor jouw merk. 

Of het nu gaat om blogposts, video's, infographics of sociale media-updates, sterke content trekt de aandacht van je doelgroep en biedt hen waardevolle inzichten, informatie of entertainment. Door consistent hoogwaardige content te leveren die aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep, kun je een langdurige relatie met hen opbouwen.

Bovendien is contentmarketing niet alleen gericht op het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook op het behouden van bestaande klanten en het stimuleren van herhaalde interacties. Door waardevolle content te blijven leveren, aan je bestaande klanten, kun je hun betrokkenheid en loyaliteit vergroten wat uiteindelijk kan leiden tot meer herhaalaankopen en positieve mond-tot-mondreclame.

Studio lemay branding (1).jpg

Recente opdrachten

Benieuwd naar mijn portfolio? Ik deel graag mijn meest recente opdrachten met je!

het gouden schaap day event (1).png

Persbericht
Het Gouden Schaap

deborah hoogendijk (2).png

Blogs
Deborah Hoogendijk

Ontwerp zonder titel (4).png
marketing expert nodig (1).png

Virtueel
kopje
koffie?

Studio lemay branding (1).jpg
Ontwerp zonder titel (4).png

Bridge Power

google reviews studio lemay.png

Wat klanten
zeggen

Mijn ervaring met Tara van Studio Lemay is uitermate positief. Vanaf de initiële interactie bleek Tara een uitstekend vermogen te hebben om verbinding te leggen en mijn wensen te begrijpen. Tara slaagde erin om mijn visie nauwkeurig in beeld om te zetten. Vervolgens heeft zij de volledige website ontworpen en gerealiseerd, geheel in lijn met de afgesproken huisstijl en uitstraling. De samenwerking met Tara, evenals de opvolging en communicatie, waren uiterst efficiënt. Ik beveel haar diensten ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele en doeltreffende visuele vertaling van hun merk.

Healthclub The Rise

Studio Lemay heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerpen van onze website. De communicatie met Tara verliep zeer prettig. We hebben met regelmaat overleg gepleegd over de vormgeving en hoe deze zo goed mogelijk kon aansluiten op onze wensen. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. We raden Studio Lemay dan ook zeker aan bij andere potentieel geïnteresseerde klanten. 

Bo-nafide Juridisch maatwerk

Tara schakelt snel en ze heeft precies uitgewerkt wat ik in mijn hoofd had. Ze komt na wat ze heeft beloofd en doet zelfs altijd nog een stapje verder.
Tara heeft een groot aandeel gehad in de groei van mijn bedrijf, en ik blijf haar zeker inschakelen voor mijn website en marketing. Een topper die ik iedereen aan kan raden!

We zijn een match als

je zoekt naar een expert in

bottom of page