top of page
marketing expert nodig (1).png

Vormgeving
dtp

Effectieve vormgeving en desktop publishing (DTP) zijn essentieel om je boodschap kracht bij te zetten en je merk te laten opvallen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een aantrekkelijke brochure, een opvallende poster, of een professioneel uitziende nieuwsbrief, goede vormgeving en DTP zorgen ervoor dat je boodschap helder overkomt en je publiek aanspreekt.

Met oog voor detail en creativiteit zorg ik ervoor dat je visuele communicatie naadloos aansluit bij je merkidentiteit en doelstellingen. Ik werk samen met jou om je ideeën te vertalen naar visueel aantrekkelijke ontwerpen die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Van een logo, advertenties, drukwerk of het maken van aantrekkelijke visuals voor socialemedia, ik weet je te overdonderen met resultaat.

marketing expert nodig (1).png

Virtueel
kopje
koffie?

Studio lemay branding (1).jpg
Ontwerp zonder titel (4).png

Bridge Power

google reviews studio lemay.png

Wat klanten
zeggen

Mijn ervaring met Tara van Studio Lemay is uitermate positief. Vanaf de initiële interactie bleek Tara een uitstekend vermogen te hebben om verbinding te leggen en mijn wensen te begrijpen. Tara slaagde erin om mijn visie nauwkeurig in beeld om te zetten. Vervolgens heeft zij de volledige website ontworpen en gerealiseerd, geheel in lijn met de afgesproken huisstijl en uitstraling. De samenwerking met Tara, evenals de opvolging en communicatie, waren uiterst efficiënt. Ik beveel haar diensten ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele en doeltreffende visuele vertaling van hun merk.

Healthclub The Rise

Studio Lemay heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerpen van onze website. De communicatie met Tara verliep zeer prettig. We hebben met regelmaat overleg gepleegd over de vormgeving en hoe deze zo goed mogelijk kon aansluiten op onze wensen. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. We raden Studio Lemay dan ook zeker aan bij andere potentieel geïnteresseerde klanten. 

Bo-nafide Juridisch maatwerk

Tara schakelt snel en ze heeft precies uitgewerkt wat ik in mijn hoofd had. Ze komt na wat ze heeft beloofd en doet zelfs altijd nog een stapje verder.
Tara heeft een groot aandeel gehad in de groei van mijn bedrijf, en ik blijf haar zeker inschakelen voor mijn website en marketing. Een topper die ik iedereen aan kan raden!

We zijn een match als

je zoekt naar een expert in

bottom of page