top of page
website header.jpg
studio (1).png

Ondernemers helpen en begeleiden in de prachtige wereld van marketing en communicatie. Ik wijs je met passie en vol enthousiasme de weg. Welkom bij STUDIO LEMAY. 

unnamed_edited.jpg

Ik ben hier om je te helpen met jouw marketing! Van strategie tot branding, ik kan alles voor je verzorgen. Ik vertaal jouw ideeën naar beeld en zorg dat jouw klanten een emotionele band krijgen met jouw merk.

 

Ik trek je uit je comfortzone, denk met je mee en zoek de uitdaging op. Ik neem je graag mee in mijn enthousiasme of ontzorg je volledig wanneer hier je voorkeur naar uit gaat! 

IK WIJS JE MET PASSIE DE WEG

Een tof idee waar je hart sneller van gaat kloppen? Check! Een ijzersterke onderscheidende huisstijl? Nog niet? Laat me je helpen!

 

Door vier jaar aan online marketing ervaring weet ik precies hoe we van jouw toffe idee een onderscheidend merk kunnen maken! Ik zorg ervoor dat je jouw product of dienst volledig in huisstijl kan gaan promoten en ontwerp je volledige branding!

Ook voor andere marketingdiensten kan je mij inschakelen. Van small business coaching en storytelling tot het ontwerpen van schitterende designs. Ik sta te springen om voor je aan de slag te gaan! 

Ik vind het enorm belangrijk om verder te kijken dan naar wat 'werkt'. Langdurige relaties met klanten die oprecht 'fan' zijn van jouw product of dienst gaan uiteindelijk het verschil maken. Daarom ga ik aan de slag met het verkopen van het probleem dat je oplost en niet het product of dienst dat je aanbiedt. 

Staat jouw verzoek hier niet boven? Vraag vrijblijvend de brochure aan om al mijn diensten te ontdekken of neem contact met me op! Ik vertel je graag nog veel meer!

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

Ontwerp zonder titel.png
4.png

ANNIE'S BORRELPALEIS

Wat jij in gedachten hebt, vertaalt Tara moeiteloos naar werkelijkheid! Heerlijk om te zien hoe ze jou wensen tot leven brengt en daarbij ook meedenkt over bijvoorbeeld de communicatie strategie!

6.png
3.png
1.png
5.png

BRIDGEPOWER

In contact gekomen met Tara van Studio Lemay. Tara weet heel goed verbinding te maken en aan te voelen wat je bedoeld. Gelijk bij de eerste opzet van het Brandbook voor mijn huistijl en look&feel, was het raak. Ze wist precies te vertalen in beeld en sfeer wat ik wilde uitstralen. Samenwerken en communicatie met Tara is heel prettig en adequaat.

AVOCADO ATERLIER

Onze wensen perfect vormgegeven in een logo. Tara is altijd goed bereikbaar en kan snel schakelen.

2.png

& NOG VEEL MEER

website header (1).png

VIRTUEEL
KOPJE
KOFFIE?

PORTFOLIO

Krijg een indruk van de mooie projecten waar ik al aan gewerkt heb! 

Vormgeving dordrecht
Portfolio mock ups
4
3
Portfolio mock ups (1)
Portfolio mock ups
2
website header (1).jpg

HIER KAN IK JE MEE HELPEN

01

VORMGEVING

02

COPYWRITING

03

CONTENT

04

MAATWERK

bottom of page