top of page
website header_edited.jpg

JOUW BUSINESS OP DE KAART

Zo goed als iedere markt is tegenwoordig verzadigd. Door relaties, verhalen & oplossingen te verkopen laat je jouw authentieke meerwaarde zien. 

MIJN VERHAAL

Met inmiddels 4 jaar aan (online) marketing ervaring door het runnen van een eigen bedrijf weet ik op een succesvolle & authentieke manier jouw bedrijf te lanceren of een boost te geven.

Mijn hart gaat sneller kloppen van sterke marketing met unieke strategieën en sprankelende beelden. Voor marketing jargon ben ik allergisch. Ik spreek jouw taal, maar zeker die van jouw doelgroep. Ik zorg dat ik vooraf altijd onderzoek heb gedaan naar jouw ideale klant. Zo weet ik precies welke strategie deze klanten gaat overtuigen om jouw product of dienst af te nemen.

Ik vind het enorm belangrijk om verder te kijken dan naar wat 'werkt'. Langdurige relaties met klanten die oprecht 'fan' zijn van jouw product of dienst gaan uiteindelijk het verschil maken. Daarom ga ik aan de slag met het verkopen van het probleem dat je oplost en niet het product of dienst dat je aanbiedt. 

unnamed.jpeg
website header.png

HOE IK HET VERSCHIL MAAK

Ik denk met je mee, trek je uit je comfortzone en zoek de uitdaging op. Ik neem je graag mee in mijn enthousiasme of ontzorg je volledig wanneer hier je voorkeur naar uit gaat. Hoe ik het verschil maak, is door te rennen waar andere lopen, te vliegen waar andere springen & te leren waar anderen herhalen.

VIRTUEEL KOPJE KOFFIE?

Benieuwd of we een match zijn en wat ik voor je kan betekenen? Plan gemakkelijk een afspraak in!

bottom of page