top of page
website header_edited.jpg

COPYWRITING

Tekst is een uitstekende manier om de aandacht van jouw bezoeker te laten converteren naar een aanvraag, contact moment of aankoop!

Ik help je graag bij het schrijven van ijzersterke teksten die niet alleen werken voor je doelgroep, maar die ook door zoekmachines wordt opgepakt (SEO). 

Persbericht, advertentietekst of een blog nodig? Neem contact met me op! 

COPYWRITING DIENSTEN

Als je op zoek bent naar professionele en effectieve teksten die jouw business op de kaart zetten, dan ben je bij Studio Lemay aan het juiste adres!

Bij copywriting gaat het niet alleen om het schrijven van teksten, maar vooral om het overbrengen van de boodschap op een manier die de lezer aanspreekt en overtuigt. Voorbeelden van voorgaande klussen: 

  • Website teksten;

  • Advertenties;

  • Persberichten;

  • Blogs;

  • Social Media posts;

  • Draaiboeken.

Ik werken nauw samen met mijn klanten zodat ik hun wensen en doelen kan begrijpen en ik teksten kan schrijven die perfect aansluiten bij de merkidentiteit en doelgroep. De copywriting diensten zijn ook gericht op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ik zorgen ervoor dat jouw teksten niet alleen werken voor de doelgroep, maar ook worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat je website hoger zal scoren in zoekresultaten en zo meer verkeer naar jouw website zal genereren.

Of je nu een kleine start-up bent of een gevestigd bedrijf, ik help je graag bij het creëren van de teksten die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen! 

website header (1).jpg
persbericht het gouden schaap.png
bottom of page